Klar oppfordring fra Jegerpodden: Støtt opp og hei hverandre fram

Da får vi vekst og utvikling i næringslivet i Namsskogan og Røyrvik, mener John Petter Mellingen i Jegerpodden.

– Med lidenskap og hardt arbeid er alt mulig. Vi må anerkjenne de som satser ved å bruke lokalt næringsliv og framsnakke hverandre. Vi må dra enda hardere i samme retning, sier John Petter, som opprinnelig er fra Namsskogan.

Han vet hva han snakker om. For sammen med namsskogingen Jon Inge Vik har han de siste fem årene gjort hobby til næring med podcasten Jegerpodden. Veien dit har vært preget av god timing og litt flaks, men aller mest hard jobbing og en lidenskap for gode jakthistorier.

– Vi hadde ingen tanker om næringsvirksomhet da vi kom på at vi ville lage podcast om jakt. Det var heller et ønske om å prate med andre jegere og høre historiene til de mange tusen jegerne i landet vårt, forteller John Petter.

John Petter Mellingen (t.v.) i Jegerpodden og Eirik H. Iversen i Børgefjell Utvikling.
John Petter Mellingen (t.v.) i Jegerpodden og Eirik H. Iversen i Børgefjell Utvikling.

Inviterer til kick-off
Gjennom omstillingsprogrammet Børgefjell Utvikling satser Namsskogan og Røyrvik nå sammen på å styrke og utvikle næringslivet. Prosjektet skal sikre og utvikle arbeidsplasser i årene som kommer, og gjøre det mer attraktivt å bo i, jobbe i og besøke regionen.

I den anledning inviterer Børgefjell Utvikling alle innbyggere i fjellkommunene til kick-off 16.februar kl.18.00 i Namsskoganhallen. Eirik H. Iversen, daglig leder i Børgefjell Utvikling, lover spennende innhold og håper på fullt hus.

– Vi har mange spennende historier å fortelle fra næringslivet i Namsskogan og Røyrvik, og vi trenger at både næringslivet og innbyggerne engasjerer seg for å være med å ta ut potensialet i omstillingsprogrammet. Vi må gjøre dette sammen, sier Iversen.

Arrangementet er gratis og åpent for alle. Meld deg på kick-off her.

John Petter Mellingen (t.v.) og Jon Inge Vik i Jegerpodden har gjort hobby til næring. De er begge fra Namsskogan.
John Petter Mellingen (t.v.) og Jon Inge Vik i Jegerpodden har gjort hobby til næring. De er begge fra Namsskogan.

Jegerpodden kommer
Dit kommer også John Petter for å fortelle hvordan hobbyen ble til næring. Han tror omstillingsprosjektet vil gjøre at regionen blir bedre på å støtte og benytte seg av hverandre.

– Vi står sterkere som lokalsamfunn når vi står sammen, og jeg tror samarbeid er helt avgjørende for at regionen skal bli enda mer attraktiv å drive næring i, bo i og besøke. Vi må skape en mentalitet og en kultur for å heie og støtte hverandre på tvers av bransjer i Namdalen, sier John Petter.

Omstillingsprogrammet handler om å sikre arbeidsplasser, men også om å skape nye. John Petter mener at fjellkommunene har samme muligheter som de store byene.

– Har du en lidenskap til noe folk har lyst på eller trenger, og du jobber hardt med det over tid har du gode muligheter for å lykkes. I Namsskogan og Røyrvik har vi akkurat de samme mulighetene som resten av landet. Bruk lidenskapen og jobb hardt. Da kan bra ting skje.

Del: