Døgnåpent samvirkelag i Skorovas

Snart kan du handle når det passer best for deg – Skorovas samvirkelag har åpent døgnet rundt.

Den døgnåpne butikken åpner 15.juli 2023. Med en nøkkel på mobilen kan kundene låse seg inn, skanne varer og betale – helt uten ansatte i butikken.

–Drømmen blir til virkelighet for oss nå. Dette har vi jobbet lenge for og vi tror tilbudet blir skikkelig bra, sier daglig leder Hilde Staldvik i Skorovas Samvirkelag.

Hilde Staldvik og Anita Dahl i Skorovas Samvirkelag skal drifte den døgnåpne butikken.

Fjernbetjent
Butikken blir en såkalt fjernbetjent butikk. Det betyr at et vaktselskap holder oversikt via kameraovervåkning og teknisk overvåkning i butikken utenfor ordinær åpningstid.

–Det vil alltid være folk tilgjengelig via vaktselskapet dersom noe oppstår, forsikrer Hilde.

Hun legger til at hun og kollegaen Anita Dahl ikke kommer til å bli arbeidsledige selv om den døgnåpne butikken er selvbetjent.

–Arbeidsoppgavene våre vil dreie seg litt mer om varebeholdning, men vi vil være i butikken som vanlig. Vi skal hjelpe alle med å bli trygge på det nye systemet og vi skal fortsette å møte kundene våre med et smil, sier Hilde.

Daglig leder Hilde Staldvik forsikrer om at kundene vil få god opplæring i det nye systemet.

Nytenkende
Merkur-programmet og omstillingsprogrammet bevilger midler for å hjelpe Samvirkelaget i Skorovas med å utvide tilbudet.

Merkur-programmet er et kompetanse- og utviklingsprogram for nærbutikker i Distrikts-Norge som jobber for å sikre innbyggerne tilgang til en nærliggende dagligvarebutikk med god kvalitet og mange tilleggstjenester.

Eirik Iversen i Børgefjell Utvikling roser samvirkelaget i Skorovas for innsatsen med å endre butikken.

–Dette er nytenkende og vil gi folk i Skorovas et bedre tilbud. Butikken er et treffpunkt og en grunnpilar i nærmiljøet, og har stor betydning for både fastboende og tilreisende. Denne omstillingen tar butikken inn i en ny epoke. Et døgnåpent tilbud vil gi butikken flere kunder, sier Iversen.

Det blir mest handling på selvbetjent kasse fra 15.juli. Til gjengjeld kan man handle døgnet rundt i Skorovas.

Del: