Personvernerklæring

1. Hvem er behandlingsansvarlig?
Personvernerklæringen gjelder for Børgefjell Utvikling AS (heretter kalt Børgefjell Utvikling) og deres nettsteder. Børgefjell Utvikling er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn. Vi følger personvernforordningen (PVF).

2. Hvilke personopplysninger og formålet med behandlingen
Børgefjell Utvikling behandler via kontaktskjema på nettsiden følgende personopplysninger; navn og epostadresse. Formålet med behandlingen er for å besvare forespørselen din.  

3. Behandlingsgrunnlag
Vi behandler kun personopplysninger om deg som du via en tydelig bekreftende handling har akseptert at vi får lov til å bruke. Samtykke kan når som helst trekkes tilbake av brukeren (frem til publiseringstidspunktet) ved å sende en e-post til post@borgefjellutvikling.no. Ved tilbaketrekking av samtykke slettes personopplysningene vi har lagret på deg.

4. Innsyn og endring i personopplysningene vi har lagret om deg
Du kan sende en e-post til post@borgefjellutvikling.no for å be om en oversikt over alle personopplysninger vi har lagret om deg, og hvordan denne informasjonen brukes. Vi svarer så snart vi kan og senest innen 30 dager.

5. Sletting av personopplysninger
Du kan når som helst sende en e-post til post@borgefjellutvikling.no for å slette opplysningene vi har lagret på deg. De blir slettet innen 72 timer fra forespørselen er mottatt.

6. Behandling av personopplysninger
Det er kun ansatte i Børgefjell Utvikling med tjenstlig behov som behandler personopplysninger om deg. Alle ansatte har taushetsplikt.

Google Analytics
Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics for å analysere og måle trafikken som er på nettsiden. Vi får blant annet informasjon om hvilke sider som er besøkt og hvordan brukerne navigerer mellom disse, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke enheter som benyttes på nettstedet. Informasjonen brukes kun til statistiske formål. Alle opplysninger er anonymisert og kan ikke spores tilbake til deg. Les mer her.

7. Varsling om sikkerhetsbrudd
Dersom det skulle skje et sikkerhetsbrudd og dine personopplysninger kommer på avveie har Børgefjell Utvikling en plikt om å melde dette til Datatilsynet innen 72 timer etter at bruddet er oppdaget.

8. Cookies på nettsiden
Cookies, eller informasjonskapsel, er en liten tekstfil som lagres og legges i nettleseren din med mindre du har skrudd av denne funksjonen i innstillingene på din nettleser.

9. Utlevering av opplysninger
Børgefjell Utvikling vil ikke gi videre eller selge dine personopplysninger til tredjepart uten ditt samtykke.

10. Kontaktinformasjon
Ved spørsmål knyttet til personopplysninger om deg og/eller innsyn, endring eller sletting av personopplysninger, ta kontakt med post@borgefjellutvikling.no.