Vellykket kickoff for felles næringsforum

Det ble fullt hus da Røyrvik Næringsforum inviterte til kickoff for felles næringsforum i Røyrvik og Namsskogan.

Hele 55 deltagere fra 46 ulike virksomheter var samlet på Limingen Gjestegård denne fredagen i april da næringsaktører fra både Namsskogan og Røyrvik samlet seg for å snakke sammen om å forene seg i et næringsforum.

-Hensikten med møtet var å lodde interessen rundt et felles næringsforum. Dersom vi får etablert et slikt forum kan det være en viktig arena for erfaringsutveksling, motivasjon, kompetanseheving og økt samarbeid, sier Jens Petter Aarli, styremedlem i Røyrvik Næringsforum.

Det var stor interesse for å treffes for å diskutere et felles næringsforum i Røyrvik og Namsskogan.

Fellesskap
Geir Aker, også kjent som Fenriken i Kompani Lauritzen, delte sine tanker rundt det å jobbe sammen og gjennomførte samtidig en idémyldring på hva et felles næringsforum kan være.

Aarli forteller av tilbakemeldingene etter kvelden har vært positive, og at kvelden ga gode innspill som det går an å ta med videre.

-Vi takker for oppmøtet og ideene som kom. Engasjementet og innspillene tar vi med oss i utviklingen av det vi håper blir et felles næringsforum for begge kommunene. Et næringsforum i tospann med Namsskogan Utvikling kan bli riktig så bra. Vi er sterkest når vi jobber sammen, sier Aarli, som også er daglig leder i Namsskogan Utvikling.

Aarli legger til at han vil takke for omstillingsprogrammets økonomiske bidrag som gjorde denne kvelden mulig å gjennomføre.

Geir Aker, også kjent som Fenriken i Kompani Lauritzen, delte noen kloke ord under arrangementet.

Viktig arbeid

-Et slikt arbeid er helt i tråd med det omstillingsprogrammet prioriterer for å forsterke næringslivets omstillingskraft. Vi legger til rette for at bedriftene i regionen utvikler seg videre og øker samarbeidet. Et felles næringsforum er i så måte et viktig steg i riktig retning, sier Eirik H. Iversen, daglig leder i Børgefjell Utvikling.

Del: